Spiideo

Løsninger 

Bakgrunnen for innkjøpet er å tilby best mulig tilrettelegging for våre kunder. Vi har som mål å holde utgiftene for idrettsklubber så lav som mulig, men må ta noe økonomisk utbytte for å minske den store investeringen. 

Vi jobber med å tilby ulike løsninger for våre kunder 

 

 

 

 

Kursdag 

Sammen med NFF Hordaland og Spiideo tilbyr vi kostnadsfritt Spiideo kurs og opplæring. En av Norges fremste analyse eksperter Tom Mangersnes og Jo Bergsvand kommer. Tom Mangersnes med karriere som trener i en rekke topp klubb i Norge og regnes som en av de fremste innen fotballanalyse.
Jo Bergsvand representerer Spiideo og har en lang fotball karriere på høyeste nivå i Norge både som spiller og fotball leder.

 

Kursdatoer: 30.Januar 2020 og 5.Februar 2020 
Tid: Kl.19:00 (varighet ca 1 time) 
Sted: Vestlandshallen Møterom 1
Servering: Kaffe 

Alle er hjertelig velkommen til lærerik dag. 
PÅMELDING : 

30/1-20  

5/2-20