Tilbake til oversikt

En utstrakt hånd

FK Bergen Nord med gode samarbeidspartnere har samlet sammen over 100 000,- kroner som vi ønsker å dele ut til de som trenger litt støtte i vårt nærområde.

6/12/2023

Skrevet av

Bjørnar Støylen Sæhle

En utstrakt hånd

Prosjektet vårt startet i 2020 som satte sitt preg på oss alle, flere hadde opplevd å bli permittert, mistet jobben sin samt andre konsekvenser som følge av Covid 19. Som en breddeklubb med sterke verdier, ønsker vi derfor å bidra med det vi kan, og har fått en enorm respons fra våre samarbeidspartnere. Våre verdier: Trivsel, Trygghet og Tilhørighet er i fokus og kommer i slike situasjoner til sin rett.

Vi har oppdaget disse to årene at få av våre søker hadde problemer pga Covid 19. Det er mennesker som trenger hjelp i hverdagen og vi er veldig glad for å kunne bidra til at noen kan få en finere jul.

Slik vil prosessen foregå:

Har du behov for støtte, send oss noen linjer på en epost der du forteller litt om:

  • Din situasjon og hvorfor du søker (gi oss forståelse og grunnlag for vurdering)
  • Hvor mange dere er i husstanden (kjønn, alder må komme frem)
  • Adresse og mobiltelefon nummer til den vi kan kontakte for å overrekke gavekortene
  • Skriv noen linjer om hvorfor du nominerer
  • Hvor mange er det i familien du mener vi bør kontakte
  • Relevant kontaktinformasjon som vi trenger for å kontakte dem det gjelder

En komite bestående av representanter fra både FK Bergen Nord og samarbeidspartnere vil fortløpende vurdere innkomne eposter som nevnt over, og kontakte dem som komiteen mener kvalifiserer til å få en velfortjent opptur i en tøff tid. Her vil absolutt diskresjon og taushetsplikt bli fulgt til enhver tid.

Kjenner du noen du vil nominere, som du ser/tenker kan trenge litt hjelp i en tung tid?


Slik vil vi jobbe:

Om du skriver inn på vegne av deg selv og din familie, eller om du ønsker å nominere noen – send en epost til Daglig Leder i FK Bergen Nord, Heidi Teigland på heidi@bergennord.no

Med dette vil vi få ønske dere alle en fredfylt førjulstid og håper at vår utstrakte hånd blir godt tatt imot – og at alle som trenger det griper muligheten. Vi har enormt lyst å bidra til at alle i vårt nærområde skal få en så god jul som overhodet mulig, grip vår ustrakte hånd – så får du ett varmt håndtrykk tilbake!

Søknadsfrist 5/12, alle søkere vil få svar

Har din bedrift lyst til å bidra, ta kontakt med heidi@bergennord.no