Tilbake til oversikt

Nyoppstartet fysioterapitilbud i Vestlandshallen!

Det er nå mulig å bestille time hos vår fysioterapeut Ida Skaar Kroken i Vestlandshallen.

13/4/2023

Skrevet av

Reidun Seth

Nyoppstartet fysioterapitilbud i Vestlandshallen!

Ida har en bachelorgrad i fysioterapi fra Høgskulen på Vestlandet. Hun har erfaring både fra spesialisthelsetjenesten ved Ålesund sykehus og kommunehelsetjenesten i Askøy kommune. Ida har en aktiv tilnærming til faget, og brenner for muskel- og skjelettplager og da særlig idrettsrelaterte plager. Ida er selv aktiv fotballspiller på øverste nivå som gir henne en unik kompetanse innenfor idrett.

Ida tilbyr følgende tjenester:

Fysikalsk undersøkelse

Alle behandlingsforløp starter med en grundig fysikalsk undersøkelse. Under en undersøkelse kartlegger terapeuten pasientens funksjonsnivå og avdekker årsaker til pasientens funksjonsproblemer eller plager. Undersøkelsen legger grunnlaget for den videre behandlingen som blir spesialtilpasset dine behov.

Slyngeterapi

Ida kan tilrettelegge og veilede deg i et spesialtilpasset slyngeprogram. Slyngetrening er en gunstig måte å styrke stabiliseringsmuskulatur. Svekket stabiliseringsevne rundt ledd er ofte årsaken til smerter og plager. Ida hjelper deg å finne riktige øvelser med riktig dosering for dine behov, og veileder deg i hvordan du kan progrediere disse.

Individuelt øvelsesprogram

Ida kan tilby et individuelt tilpasset øvelsesprogram for dine plager. Her blir det vektlagt tilpassede øvelser med progresjoner for at du skal nå dine mål.

Massasje

Ida kan benytte massasje som et ledd i behandlingen. Massasje har en rekke helsefremmende effekter på både kropp og psyke. Ved å bruke massasje som et supplement i behandlingen kan man øke leddbevegelighet, øke blod- og lymfesirkulasjon, redusere spenninger i muskulaturen og øke generell avspenning.

Leddmobilisering

Leddmobilisering er en manuell teknikk som anvendes for å øke bevegeligheten mellom to leddflater. Mobilisering er en spesifikk og leddnær tøyning. Hensikten er å normalisere bevegeligheten i ledd. Ida benytter alltid leddmobilisering sammen med spesifikke aktive øvelser.

Treningsfasiliteter

Lag tilknyttet Vestlandshallen og pasienter under behandling har tilgang på treningsrommet i Vestlandshallen.

Rabatt for våre avtalekunder

Ida tilbyr 10% avslag på undersøkelse og behandling for lag tilknyttet Vestlandshallen.

Bestill time HER eller ta kontakt på ida@aafd.no